Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

SIKA 101 SUPERCLOG DICHTE HAK S3

€ 154,95 € 117,45 (exclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 2 Werkdagen
Specificaties
Productcode 543-323
Omschrijving

SIKA 101

Sika 101 lichtgewicht pu flexibel klompen met dichte hak, aluminium neus, kevlar zool & overneus. Sika: noord-europees merk staand voor een hoogwaardige kwaliteit schoenklomp. de unieke z.g.’hidden nails’ constructie zorgt voor een lange levensduur en een brede toepassingsmogelijkheid. olie-, vet- en chemicalienbestendig. warmte en koude isolerend, pu zool. igenschappen: leren kap met polster, aluminium protectie neus, overneus (kruipneus), kevlar tussenzool, verwisselbare leren binnenzool.

De S3 veiligheidsklompen van Sika Super Clog 101 hebben een pu zool met een kevlar tussenzool. De binnenzool is uitneembaar. De dichte hiel zorgt voor een goede grip en de tenen zijn goed beschermd omdat de neus uit aluminium bestaat. De Sika werkklomp is aan de bovenzijde voorzien van kwaliteitsleder en de voering is comfortabel voorzien van Cambrelle®. Geschikt voor: Agrarische, transport, bouw, metaal en constructie.

Veiligheidsklompen Sika 101 Super Clog

In de sika 101 zit werkelijk alles wat Sika te bieden heeft op het gebied van lopen. De loopzool is van PU/TPU wat ervoor zorgt dat deze zool een maximale grip geeft en uiterst slijtvast is.  Op de loopzool zitten conrol points die voor extra grip en loopvermogen zorgen. De loopzool is SRC genormeerd wat de hoogte normering is op het gebied van anti-slip. De zool is tevens olie- en zur bestendig. De veiligheidszool is van Kevlar zodat er geen flexibilteit verloren gaat. De 101 heeft een uitneembaar voetbed dat anatosch gevormd is. 

De buitenkant van de klomp bevat 3M reflectoren, een overneus en aan de zijkant asvalt leder zodat de klompen nog langer meegaan. De klop kan tegen een koude van -/- 21 graden en heeft een kap met poster. Er is bijna geen schoen te vinden die net zo lekker loopt als de superclog. 

De 101 heeft een S3 normering. Wilt u meer weten over de verschillende veiligheidsnormeringen? Kijk dan op onze pagina met de uitleg over alle veiligheidsnormen.

Reacties

Ook interessant

€ 71,50 € 94,95
Facebook Twitter