Geen producten (0)

Retour Informatie

 

U heeft iets besteld maar u wilt het artikel retour sturen?

Lees goed de onderstaande instructies:

 

Bij elke bestelling ontvangt u een bevestiging per mail.

Bent u niet tevreden over het geleverde product of is de maatvoering niet juist en wilt u de koop ongedaan maken dan gaat u als volgt te werk.

Stuur ons een email met daarin duidelijk uw naam adres en bestelgegevens zoals bestelnummer , artikelnummer en de reden van retour.  Ook vermeld u het aankoopbedrag en eventueel uw banknummer waarop wij het aankoopbedrag kunnen terugboeken. U ontvangt dan van ons alle benodigde gegevens om de zending retour te sturen. Ook kunt u een formulier vinden op onze website , deze graag volledig invullen en bij de zending bijsluiten.  De verzendkosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. U dient de zending dus voldoende te frankeren.

Zodra wij de retourproducten in goede conditie en orde hebben ontvangen zullen wij het door u betaalde aankoopbedrag  terug betalen. 

Let op:  Sokken kunnen alleen retour gestuurd worden in een ongeopende en originele verpakking, is de verpakking geopend dan nemen wij deze NIET retour, het product is dan onverkoopbaar. 

Voor schoenen geld, u mag deze passen maar niet gebruiken. Bevat een retour gestuurde schoen gebruik sporen of is deze beschadigd dan behouden wij ons het recht voor om een evenredig deel van de aankoopwaarde in te houden met een maximum van 75% van de aankoopprijs.  Schoenen die ernstig bechadigd zijn door gebruik nemen wij niet retour.

Indien u een product beschadigd heeft ontvangen dan dient u zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice.  Dit kan door te bellen :0598-201722 of mail: klantenservice@werkschoenenxl.nl 

Wilt u een product ruilen?  De kosten voor de retour en de te volgen procedure zijn zoals hierboven beschreven, u stuurt de ontvangen producten retour en besteld via onze website de juiste producten. Zodra wij de producten in goede orde hebben ontvangen zullen wij het teveel betaalde bedrag terugboeken.

 

Klik HIER om het Retour Formulier te gebruiken.

Facebook Twitter