Geen producten (0)

Retour Informatie

 

U heeft iets besteld maar u wilt het artikel retour sturen? Dat kan binnen 14 dagen na aankoop van uw product.

Lees goed de onderstaande instructies:

 

Bij elke bestelling ontvangt u een bevestiging per mail.

Bent u niet tevreden over het geleverde product of is de maatvoering niet juist en wilt u de koop ongedaan maken dan gaat u als volgt te werk.

Download het retourformulier onderaan deze pagina  en vul deze in, het ingevulde formulier sluit u bij in de retourzending. 

De retourzending kunt u sturen naar:

WerkschoenenXL

Burgemeester Venemastraat 48

9651 CC Meeden

 

De verzendkosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. U dient de zending dus voldoende te frankeren.

Zodra wij de retourproducten in goede conditie hebben ontvangen zullen wij het door u betaalde aankoopbedrag  terug betalen met inhouding van de verzendkosten. 

Let op:  Sokken worden niet terug genomen en kunnen NIET retour gestuurd worden!!

Voor schoenen telt, u mag deze passen maar niet gebruiken. Bevat een retour gestuurde schoen gebruik sporen of is deze beschadigd dan behouden wij ons het recht voor om een evenredig deel van de aankoopwaarde in te houden met een maximum van 75% van de aankoopprijs.  Schoenen die ernstig beschadigd zijn door gebruik nemen wij NIET retour. Ook de originele verpakking waarin u het product heeft ontvangen dient onbeschadigd te zijn, houd hier rekening mee met verzenden.

Indien u een product beschadigd heeft ontvangen dan dient u zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice.  Dit kan door te bellen :0598-201722 of mail: klantenservice@werkschoenenxl.nl 

Wilt u een product ruilen?  De kosten voor de retour en de te volgen procedure zijn zoals hierboven beschreven, u stuurt de ontvangen producten retour en besteld via onze website de juiste producten. Zodra wij de producten in goede orde hebben ontvangen zullen wij het teveel betaalde bedrag terugboeken.

 

Klik HIER om het Retour Formulier te gebruiken.

Facebook Twitter