Filter

close
Weergave:

Lederen laarzen en Rubberen laarzen

Er zijn veel verschillende soorten werklaarzen. De grootste tweedeling kan gemaakt worden wanneer we het hebben over lederen werklaarzen en "rubberen" werklaarzen. De lederen werklaarzen kunnen verder worden opgedeeld in waterdicht of waterafstotend, met bontvoering of zonder bontvoering, hoog of halfhoog, met rits of zonder rits. De Lederen werklaarzen van vandaag de dag lopen net zo comfortabel als goede werkschoenen. De laarzen die wij in ons assortiment hebben opgenomen en die we u als klant aanbieden, zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Lederen laarzen hebben veelal de S3 normering. Dat wil zeggen dat ze een veiligheidsneus en -zool hebben en vuil- en waterafstotend zijn. Daarbovenop zijn er lederen werklaarzen S3 die ook waterdicht zijn dankzij een waterdichte voering. 

De "rubberen" werklaarzen zijn veelal gemaakt van PVC, Acifort of Purofort. Deze werklaarzen hebben veelal de S4 of S5 normering en zijn vloeistofdicht. Ook hierin zijn veel varianten, waaronder de thermolaarzen en de foodpro laarzen. 

Naast het aantal modellen is het voor een werklaarzen specialist ook van belang om veiligheidslaarzen te hebben die beschikbaar zijn in een grote maatboog. Bij WerkschoenenXL  hebben we werklaarzen vanaf maat 35 tot en met maat 50. 

WerklaarzenWerklaarzen S3

De meeste lederen werklaarzen die verkocht worden zijn werklaarzen S3. Deze veiligheidslaarzen hebben de S3 normering en zijn daarmee vuil- en waterafstotend, hebben een veiligheidsneus en een antiperforatie zool, zodat scherpe voorwerpen niet door uw zool heen kunnen dringen. Ook hebben de S3 werklaarzen antistatische eigenschappen. Bij alle werklaarzen van WerkschoenenXL kan de inlegzool van de laars zelf worden uitgenomen. Het voordeel hiervan is dat u gemakkelijk uw eigen inlegzolen in de laarzen kunt plaatsen. Een andere voordeel van een verwisselbare inlegzool is dat uw deze per dag kunt omwisselen om op die manier het klimaat in uw laarzen positief te beïnvloeden.

 

Werklaarzen in alle soorten en maten

Omdat wij ons volledig richten op de inkoop en verkoop van veiligheidsschoeisel en werkkleding zijn werklaarzen voor ons geen bijartikel. Werklaarzen en veiligheidslaarzen staan centraal in ons assortiment. Als u bij ons koopt, of dat nou in onze winkel is, of via de webshop, dan staat er een team van deskundigen voor u klaar om u te helpen en te woord te staan. Hierdoor is de kans dat u de juiste werklaarzen of veiligheidslaarzen koopt vele malen groter dan dat u die bij een zaak koopt waar de laarzen slechts een bijartikel zijn.

Als werklaarzenspecialist hebben we ons ten doel gesteld dat we voor iedere voet en voor iedere branche een geschikte werklaars willen hebben. Bij ons treft u ruim 30 verschillende modellen. Deze modellen variëren van leder tot rubber, tot acifort. We hebben hoge en half- hoge veiligheidslaarzen. We hebben met en zonder rits, met en zonder bontvoering, waterafstotend en waterdicht en ga zo maar door.