Filter

close


Weergave:


Bezig met laden...
  • euro_symbol Zakelijke klant? Staffelkorting bij 2 producten of meer.
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
NO RISK WERKLAARS BURIN S3 + KN

NO RISK WERKLAARS BURIN S3 + KN

145,95

Prijs per stuk

Levertijd: 2 Werkdagen
remove add
Bestellen

Op voorraad

(0)
Laad meer

Leren werklaarzen S3

De tijd dat er alleen rubberen laarzen waren ligt ver achter ons. Tegenwoordig is er ook een uitgebreid assortiment leren werklaarzen en veiligheidslaarzen van leer. Deze leren werklaarzen zijn zover doorontwikkeld dat bij de meeste modellen het loopcomfort gelijk is getrokken aan dat van werkschoenen. Lederen laarzen hebben een schacht van leder. De loopzool is veelal van PU, TPU of een combinatie hiervan.

Lederen werklaarzen hebben meestal de S3 normering. Dat wil zeggen een veiligheidsneus, veiligheidszool, antislip loopzool, antistatische eigenschappen en de vuil- en waterafstotend. Bij leren werklaarzen loopt de veiligheidsnormering gelijk aan die van de werkschoenen. SB, S1, S2 en S3. Ruim 90 procent van leren veiligheidslaarzen zijn S3 genormeerd. Deze laarzen worden veelal (ook) buiten gebruikt en dan is de S3 normering het meest geschikt.

Hoewel de minimale vereisten voor S3 werklaarzen bevatten dat deze laarzen waterafstotend moeten zijn, zijn er ook een aantal modellen die nog een stap verder gaan en dankzij de toevoeging van een waterdicht membraan geheel waterdicht zijn. Klik hier voor onze waterdichte werklaarzen en veiligheidslaarzen.

 

Tevens is het in het belang van de levensduur van de laarzen dat deze niet nat worden weggezet. Nattigheid zorgt ervoor dat leer uitdroogt en uitgedroogd leer gaat scheuren. Een veel gemaakte fout is om de laarzen onder (in de buurt van) een warme verwarming te zetten. Ook dit is niet goed voor het leer.

 

Leren Veiligheidslaarzen en leren werklaarzen 

Bij WerkschoenenXL hebben we een ruim assortiment werklaarzen van leer. Merken als Albatros, Grisport, Gevavi, Sixton en  zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. Ook hebben wij regelmatig nieuwe veiligheidslaarzen van leer en kopen wij zo nu en dan eenmalige passeries om te kijken of nieuwe producten in de smaak van bij onze klanten. Naast de hoge werklaarzen van leer hebben we ook halfhoge werklaarzen van leer. Hieronder hebben we ene korte uiteenzetting gemaakt van onze belangrijkste merken lederen werklaarzen

Werklaarzen Grisport

Grisport is een fabrikant met jarenlange ervaring op het gebieden van werkschoenen en werklaarzen. De Grisport Werklaarzen mogen dan ook niet ontbreken in het assortiment van een werklaarzen specialist. Deze veiligheidslaarzen worden in dezelfde fabriek gemaakt als de werkschoenen en hebben een vergelijkbaar loopcomfort. De Grisport werklaarzen zijn waterdicht en worden gefabriceerd met de nieuwste technieken.

 

Werklaarzen Sixton

Sixton Peak is een fabrikant die met zowel werkschoenen als werklaarzen de markt in een korte tijd veroverd heeft. We kunnen wel stellen dat bij dit merk de laarzen nog populairder zijn dan de schoenen. De Sixton werklaarzen zijn zo licht en soepel en hebben zo'n geweldige pasvorm dat deze laarzen zijn uitgegroeid naar een leidende positie in de markt. De Sixton Montana zijn hoge werklaarzen en de Sixton Ranger lijn bevat halfhoge modellen.