Strovels Klompen


Weergave:


Bezig met laden...
STROVELS 502 D.HAK HOUTEN ZOOL

STROVELS 502 D.HAK HOUTEN ZOOL

41,50

Prijs per stuk

Levertijd: 8 dag(en)
remove add
Bestellen

Op voorraad

(0)
  • euro_symbol Zakelijke klant? Staffelkorting bij 2 producten of meer.
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
Laad meer

STROVELS KLOMPEN

Strovels klompen , wie kent ze niet? Deze klompen zijn een begrip in klompenland en in Nederland. Deze Zweedse klompen zijn een begrip op zich geworden. Wie Zweedse klompen zegt bedoelt het merk Strovels. De meeste bekende modellen van Strovels zijn de klompen zonder stalen neus uit de heritage collectie.

Deze collectie bestaat uit klompen met een PU loopzool waarbij de leren kap aan de zool is vastgeniet of gelijmd. Deze Strovels klompen zijn al jarenlang de best verkochten PU klompen van Nederland. Ze worden zowel bij lichte werkzaamheden, als in en om het huis als hobbyklomp gebruikt. De modellen met nietjes zijn niet geschikt in vochtige werkomstandigheden. Alle klompen hebben antislip eigenschappen.

Strovels is een mark dat altijd in beweging is en met nieuwe ideeën komt. Zo waren de Strovels klompen de klompen waarbij de riem werd vervangen door een comfortabele polster op de wreef.

Strovels is een Zweeds merk dat zijn herkomst vindt in het Zweedse dorp Strovelstorp. Dit is een klein dorpje wat vroeger vooral leefde van de landbouw en visserij. De lokale bevolking heeft voor de werkzaamheden een eigen klomp ontwikkeld die Strovels werd genoemd.

Nu, vele jaren later, is het merk Strovels uitgegroeid tot een serieus merk als het gaat om klompen. Deze Zweede klompen heeft naast een geschiedenis ook een enorme reputatie opgebouwd. Niet alleen in de agrarische en visserij sector, maar ook in de zorg en industrie is Strovels een betrouwbare partners geworden. Bij de nieuwe collecties Strovels is het Zweedse karakter bewaard gebleven en als uitgangspunt gebruikt voor de verdere doorontwikkeling.

"Strovels, de kracht van gemak" is de slogan van de fabrikant. En dat zegt alles over de klompen.

Het Merk Strovels is alweer vele jaren actief in Nederland. Inmiddels worden de klompen zelf in Nederland gefabriceerd, zonder dat het Zweedse karakter verloren gaat. de nieuwe collecties combineren de kwaliteitsmaterialen uit Zweden met de Nederlandse perfectie. De strovels klompen hebben een goede uitstraling en een prettig loopcomfort.