Weergave:


Bezig met laden...
  • euro_symbol Zakelijke klant? Staffelkorting bij 2 producten of meer.
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
Laad meer

SIKA KLOMPEN MET STALEN NEUS

Sika klompen zitten als gegoten! Zowel de lederen als de PU modellen hebben zo’n goede pasvorm dat je het gevoel hebt dat je sloffen aan hebt. Wel met stalen neuzen of antistatische zolen, maar zo comfortabel! Sika heeft innovatie hoog in het vaandel staan, nieuwe materialen worden toegepast in de zool en bovenwerk. Daardoor zijn Sika klompen lichter dan de gemiddelde klomp zonder dat het de kwaliteit vermindert. Er is een ruime keuze aan modellen, zodat er een geschikte werkklomp voor iedere situatie te vinden is. En de vervangbare inlegzool is een van de redenen dat pasvorm en duurzaamheid gegarandeerd zijn.
 

SIKA KLOMPEN COMFORT MET OPEN EN DICHTE HAK

Wie kent de Sika klompen niet? Het merkt Sika is een ijzersterk merk dat al vele jaren lang goede klompen produceert. Sika klompen zijn comfortabel en sterk en gaan lang mee. Sika klompen zijn er met open en met dichte hak. Alleen de allerbeste materialen zijn goed genoeg voor dit Deense merk. Sika klompen zijn dan ook echte Deense klompen. De Sika schoenklompen staan vooral bekend on hun hidden nails constructie die zorgt voor een lange levensduur. Hierbij worden de zool en het leer eerst geniet en daarna gelijmd. Het lederen bovenstuk is voorzien van een PU coating waardoor het waterafstotend en ademend is. Door deze coating is het leer ook bestand tegen chemicaliën. 

De Deense klompen van Sika worden veel gebruikt in de zorg, foodsector en andere toepassingen waar hygiënische arbeidsomstandigheden van belang zijn. Sika heeft een breed assortiment Deense klompen tegen scherpe prijzen. 

De Comfort lijn van Sika is de collectie klompen met een houten voetbed. Dit houten voetbed geeft een optimale ondersteuning aan uw voeten, in welke positie u ook staat. Deze stevige ondersteuning werkt door naar uw gewrichten (enkels, knieën en heupen) en uw rug. Uw gehele lichaam wordt ondersteund door de Sika Comfort klompen. Deze Comfort klompen van Sika zijn er zowel met als zonder stalen neus.

SIKA FLEX KLOMPEN

De tegenhanger van de Comfort lijn zijn de Sika Flex klompen. Deze collectie bevat klompen met een buigzame loopzool. In tegenstelling tot klompen met een houten binnenzool, lopen de Sika Flex klompen meer als gewone schoenen. Tevens een is een flexibele zool ook handig wanneer u (zo nu en dan) op uw knieën moet werken. De steun van sika klompen flexibele zool is minder dan een houten voetbed.