Filter

close
Weergave:


Bezig met laden...
  • euro_symbol Zakelijke klant? Staffelkorting bij 2 producten of meer.
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
SIXTON 82201-00 LUGANO LG S3

SIXTON 82201-00 LUGANO LG S3

93,95

Prijs per paar

Levertijd: 2 Werkdagen
remove add
Bestellen

Op voorraad

(0)

Instappers werkschoenen

Instap werkschoenen zijn perfect op het moment dat u uw schoenen vaak aan- en uittrekt. Heeft u bijvoorbeeld een baan waarbij u veel bij klanten naar binnen moet, maar wilt u het tapijt niet vervuilen, dan zijn instappers ideaal. Met een enkele beweging trekt u instappers aan en uit.

Instap veiligheidsschoenen voor brede of smalle voeten

Heeft u brede of juist smalle voeten, dan zijn instappers ideaal voor u. Omdat instappers aan de bovenzijde elastisch zijn, vormen deze zich rond uw voet. Dus ook als uw voeten breder of smaller zijn dan gemiddeld, vormt de schoen zich gewoon naar uw voet. De schoen zal comfortabel strak om uw voet zitten. Dus niet te strak en niet te los.

Instappers

Moet u uw werkschoenen regelmatig aan en uittrekken tijdens het werken? Dan zijn instap werkschoenen (of instappers) echt iets voor u. In de scheepvaart, installatietechniek en bouw komt het regelmatig voor dat u meerdere malen per dag uw veiligheidsschoenen aan en uit moet doen. Dan kan het lastig en tijdrovend zijn als u steeds uw veters moet strikken. Instappers zijn dan een uitkomst.

Instap werkschoenen zijn er met verschillende veiligheidsnormeringen. Een aantal instappers zijn S2 werkschoenen. Deze zijn met name bedoeld voor de voedselverwerkende industrie. Deze S2 veiligheidsschoenen hebben wel een veiligheidsneus, maar geen intiperforatiezool. Ze zijn dus bedoeld voor ondergronden waar geen scherpe voorwerpen op liggen. Hieronder treft een een overizcht van de meest populaire S2 instap werkschoenen aan. 

Instappers vormen zich perfect om uw voeten heen. Aan de bovenzijde van de instap zit elastiek  waardoor de schoenen zich om uw voeten vormen. Heeft u een hoge wreef, dan is het aanschaffen van instappers niet aan te raden. U kunt in dat geval beter werkschoenen met veters kopen die u losjes kunt afstellen.

Ook in de zorg en de horeca wordt veel met instappers gewerkt. Dankzij het loopcomfort zijn dit vaak schoenen die zeer geschikt zijn om veel op te lopen en te staan.