Weergave:


Bezig met laden...

Exena werkschoenen


Exena werkschoenen zijn een essentieel onderdeel van je werkkleding. De veiligheidsschoenen beschermen de voeten van de drager tegen letsel door vallende voorwerpen en verbrijzeling in potentieel gevaarlijke industriële en commerciële omgevingen. De veiligheid van je medewerkers komt altijd op de eerste plaats. Bij het kiezen van veiligheidsschoenen is het belangrijk om een model te kiezen die passen bij jouw specifieke beschermingseisen.


 

Exena veiligheidsschoenen


De Exena veiligheidsschoenen zijn beschikbaar in verscheidene categorieën. Deze categorieën voldoen aan verschillende veiligheidsnormen. In ons assortiment vind je S1 veiligheidsschoenen die EN ISO 20345:2011 gecertificeerd zijn. Ook hebben we S2 veiligheidsschoenen. Deze schoenen zijn EN ISO 20346:2011 gecertificeerd. Daarnaast vind je bij ons S3 veiligheidsschoenen, die EN ISO 20347:2011 gecertificeerd zijn.

 

Exena werkschoenen online bestellen


Bij WerkschoenenXL kun je makkelijk en snel Exena werkschoenen online bestellen. De werkschoenen kunnen bij ons al besteld worden vanaf één paar. De veiligheidsschoenen zijn beschikbaar in de schoenmaten 35 tot en met 48. Wij hebben niet alleen werkschoenen voor mannen, maar ook dames werkschoenen en uniseks werkschoenen. Hierdoor zal er altijd een geschikt paar werkschoenen tussen zitten voor jou en al je medewerkers!