Weergave:


Bezig met laden...

Dunlop Laarzen 

Wie kent Dunlop laarzen niet? Dit merk is al jaren toonaangevend op het gebied van veiligheidslaarzen en heeft een breed assortiment. Wie Dunlop zegt, weet dat het gaat om een kwaliteitsproduct. Deze fabrikant heeft door de jaren heen een geweldige naam opgebouwd, door enkel kwaliteit te leveren. Inmiddels is Dunlop marktleider op het gebied van de "rubberen" werklaarzen. De term rubber is in dit geval een verzamelnaam voor verschillende technologieën.

Naast Rubberen en PVC laarzen heeft Dunlop ook Acifort en Purofort laarzen. Beide technologieën zijn door Dunlop zelf ontwikkeld en hebben de "rubberen laarzen" hiermee naar een geheel nieuw en ongeëvenaard niveau getild. Met name op het gebied van duurzaamheid en gewicht zijn de laarzen uniek.

Dunlop laarzen | Comfort, duurzaamheid en veiligheid

Werkzaamheden waarbij werklaarzen nodig zijn, betekent vaak veel lopen en staan op natte en oneffen ondergronden. Het is dus van belang dat uw schoeisel een grote mate van comfort en veiligheid geeft. Ook is het niet onbelangrijk dat de laarzen duurzaam en slijtvast zijn. Bij Dunlop worden alle modellen ontwikkeld vanuit de filosofie van bescherming, veiligheid, comfort en duurzaamheid. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het gewicht van de producten. Als u gemiddeld 10.000 stappen per dag zet, is iedere gram minder van wezenlijk effect op de vermoeidheid van uw benen en voeten.

De Dunlop laarzen bedienen de gehele markt. Toch springt er één branche uit als het gaat om de toepassing van Dunlop werklaarzen en dat is de voedselbranche ofwel de foodindustrie. Speciaal voor deze branche, waar hoge eisen worden gesteld aan de hygiëne, heeft Dunlop speciale productlijnen ontwikkeld. Dit gaat van de voedselverwerkende industrie tot aan de visserij.

Dunlop laarzen zijn al vele jaren zeer gewaardeerd in diverse sectoren. Of je nu werkt in de afvalverwerking, de agrarische sector of als schilder, op Dunlop laarzen kun je altijd goed en veilig je werk doen. Bij WerkschoenenXL kun je kiezen uit een compleet assortiment van verschillende soorten laarzen die stuk voor stuk aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Maar ook als je in je vrije tijd laarzen draagt, bijvoorbeeld op de manege, biedt het assortiment van Dunlop laarzen diverse opties waar je uit kunt kiezen.