Bekina Laarzen


Weergave:


Bezig met laden...

Bekina laarzen

Bekina laarzen zijn gemaakt om lang en intensief te dragen . De buitenlaag van onze NEOTANE-laarzen is ongekend sterk en ondoordringbaar. Tijdens het uithardingsproces, dat start meteen na het maken van de laarzen, wordt er een natuurlijke 'huid' gevormd die de celstructuur beschermt tegen vuil en chemische stoffen. De buitenlaag kan ook gemakkelijk gereinigd worden na een lange werkdag. Wees dus niet bang om uw laarzen vuil te maken!

Bekina laarzen vind je voordelig online in de webwinkel  werkschoenenXLnl, een webshop voor alle agrarische bedrijven en particulieren. Het merk Bekina verkoopt de perfecte laarzen die gebruikt kunnen worden op agrarische bedrijven of werkzaamheden waarvoor je laarzen nodig hebt. Natuurlijk verkopen wij bij WerkschoenenXL ook vele andere merken. Wanneer je opzoek bent naar een ander merk dan Bekina laarzen kan je het beste kijken op onze Merkenpagina, op deze pagina vind je alle merken die wij bij WerkschoenenXL aanbieden.

Bekina laarzen bestaat al sinds 1962 en is opgericht door de familie Vanderbeke uit Kluisbergen, een klein dorp in de Vlaamse Ardennen. Inmiddels is Bekina uitgegroeid tot een merk dat verkocht wordt over de hele wereld. De onderneming vindt duurzaamheid erg belangrijk en dit kenmerk is dan ook terug te vinden in de producten. Zij staan bekend om de laarzen, ook wel Bekina Boots genoemd. Deze laarzen staan voor een maximaal comfort gecombineerd met een doordacht design. Ook kun je verwachten van de laarzen dat ze van topkwaliteit gemaakt zijn en dat ze veilig zijn. Deze vijf kenmerken van de Bekina Boots staan ook wel bekend als de 5 star technology waar Bekina gebruik van maakt.

 

Bekina Laarzen bij WerkschoenenXL

Bekina koop je voordelig online bij WerkschoenenXL ! Bij WerkschoenenXL verkopen wij een ruime selectie aan de beste producten. Wanneer je opzoek bent naar goede, kwaliteitsvolle en veilige laarzen, dan zijn de laarzen van Bekina een goede keuze! Met name de outdoorlaarzen zijn erg populair en worden dan ook veel verkocht op WerkschoenenXL. Ook vind je van Bekina Boots nog de Thermolaarzen op WerkschoenenXL, hierdoor blijven jouw voeten altijd lekker warm, ook tijdens de koudere dagen. Wanneer je opzoek bent naar goede inlegzooltjes voor jouw rijlaarzen, zijn de inlegzooltjes van Bekina een goede oplossing, kies bijvoorbeeld voor de inlegzooltje met een goed voetbed.